Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Η ΕΝΩΣΗ ΔΗΛΩΣΕ ΠΑΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

Αθήνα, 17-9-2013

Αρ. Πρωτ.: 098

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας παρέστη στην ένστολη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Σεπτεμβρίου 2013, στο Κέντρο Κράτησης Αλλοδαπών Κορίνθου. Η φωνή της Ένωσης Αθηνών ενώθηκε με τη φωνή των Ενώσεων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, παρουσία των τοπικών φορέων του νομού Κορινθίας, και όλοι μαζί θέσαμε σαν απαίτηση την άμεση απεμπλοκή του αστυνομικού προσωπικού από τα κέντρα κράτησης ή τουλάχιστον την στελέχωσή τους με μόνιμο προσωπικό ώστε να πάψουν πια να καταπονούνται οι αστυνομικοί και να μην τίθεται σε κίνδυνο η ασφάλεια του πολίτη στις αποδυναμωμένες πλέον Υπηρεσίες των Νομών της Πελοποννήσου.

Δεν θα επιτρέψουμε οι συνάδελφοί μας να κινδυνεύουν με τις συνεχόμενες και μακρινές μετακινήσεις τους με οχήματα «νεκροφόρες» σε δρόμους «καρμανιόλες», τις περισσότερες φορές εκτός ωραρίου. Δεν μπορεί να συνεχιστεί η καταστρατήγηση του ωραρίου.

Πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι αποστολή της Ελληνικής Αστυνομίας είναι καθαρά η διασφάλιση της ελευθερίας και της προστασίας του πολίτη και της περιουσίας του και όχι η «φύλαξη ψυχών».

Για όσο καιρό παραμείνουν οι συνάδελφοι μας εκεί, η Πολιτική και Φυσική Ηγεσία είναι υποχρεωμένη να παράσχει τουλάχιστον τις απαιτούμενες συνθήκες υγιεινής και αξιοπρεπούς εργασίας.

Τέλος, ως φορολογούμενοι πολίτες, απαιτούμε να μάθουμε το λειτουργικό κόστος των μετακινήσεων των αστυνομικών δυνάμεων για να ξέρουμε πως κατασπαταλούνται τα χρήματά μας από αυτούς που μας ζητούν καθημερινά ατελείωτες θυσίες.

Αποδείξτε επιτέλους ότι μπορείτε να μας δικαιώσετε, ειδάλλως σιωπήστε!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά