Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ ΚΙΝΗΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ

Αθήνα, 24-9-2013

Αρ. Πρωτ.: 100

Προς:

Όλες τις υπηρεσίες Λεκανοπεδίου Αττικής

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Για την πληρέστερη ενημέρωσή σας, γενικότερα για πρωτοβουλίες της Ένωσής μας αλλά και ειδικότερα για θέματα που αφορούν την εξέλιξη των αγωγών που έχετε καταθέσει κατά το παρελθόν, παρακαλούμε –στην περίπτωση που δεν λαμβάνετε γραπτά μηνύματα (sms) στο κινητό σας τηλέφωνο με αποστολέα την Ένωση Αθηνών-, όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα μας (210-5236302 & 210-5249914), ώστε να ενημερώσουμε το αρχείο μας.

Λόγω της αλλαγής της νομοθεσίας επιβάλλεται η ανανέωση της εξουσιοδότησης στον δικηγόρο κάθε πέντε (5) χρόνια, με συνέπεια να απαιτείται η επικοινωνία του δικηγόρου μέσω της Ένωσης, με τους συναδέλφους που συμμετέχουν ώστε να προσκομίζουν τις νέες εξουσιοδοτήσεις.

Το προσεχές διάστημα αναμένεται να εκδικαστούν εφέσεις που αφορούν την αγωγή του επιδόματος ειδικής απασχόλησης καθώς και πρωτοείσακτες αγωγές για το επίδομα των 176 €.

Η αποστολή μηνυμάτων είναι ο αμεσότερος τρόπος, ώστε να ενημερώνουμε τα μέλη μας για τη συγκέντρωση δικαιολογητικών καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος ο δικηγόρος να μην παραστεί για όλους τους αρχικά συμμετέχοντες λόγω έλλειψης αυτών.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά