Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ Κ. ΑΡΒΑΝΙΤΟΠΟΥΛΟ-ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΑΡΣΗΣ ΤΗΣ ΑΔΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΚΤΗΡΙΕΣ

Αθήνα, 12-11-2013

Αρ. Πρωτ.: 118

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε σήμερα εσπευσμένα συνάντηση του Προεδρείου της Ένωσής μας με τον Υπουργό Παιδείας & Θρησκευμάτων κ. Αρβανιτόπουλο, κατόπιν του υπ’αρίθμ. 112 από 1/11/2013 αιτήματός μας, με αφορμή το θέμα που έχει προκύψει τελευταία και έχει δημιουργήσει αναστάτωση στο αστυνομικό προσωπικό σχετικά με τη μη συμμετοχή των απόφοιτων της Σχολής Αστυφυλάκων στις κατατακτήριες εξετάσεις σε Ανώτατα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα, όπως προβλέπει το άρθρο 57 του Ν. 4186/2013.

Στη συνάντηση πήραμε τη ρητή δέσμευση του Υπουργού ότι εντός των προσεχών ημερών θα αρθεί η παραπάνω αδικία με υπουργική τροπολογία και κατά συνέπεια θα συμμετέχουν κανονικά οι απόφοιτοι Αστυνομικών Σχολών στις κατατακτήριες εξετάσεις όπως προέβλεπε ο Ν. 3404/2005. Τονίσαμε επίσης στον Υπουργό ότι υπάρχει κίνδυνος να χαθούν οι προθεσμίες για τις φετινές κατατακτήριες εξετάσεις και πήραμε τη διαβεβαίωση ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα επ’αυτού με ειδική πρόβλεψη της τροπολογίας.

Συνεχίζουμε τον γόνιμο συνδικαλισμό με θέσεις, επαφές, σχεδιασμό και όχι με συνδικαλιστικό βερμπαλισμό και εντυπώσεις.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Δείτε το υπ’αρίθμ. 112 από 1/11/2013 αιτημά μας

ΣΗΜΑ ΑΘΗΝΩΝ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά