Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Τροπολογία για τις κατατακτήριες

Αθήνα , 25/11/2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Κατατέθηκε στην προσθήκη-τροπολογία του σχεδίου νόμου «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού περιεχομένου ‘Επείγουσες ρυθμίσεις εφαρμογής Κώδικα Είσπραξης Δημοσίων Εσόδων’» του Υπουργείου Οικονομικών προστίθεται άρθρο το οποίο σε ότι αφορά τους αστυνομικούς ορίζει:

Στην παρ.4 που αφορά «ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΣΕΩΝ ΦΟΙΤΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ», κατ’ εξαίρεση των ισχυουσών, περί μεταφορά θέσεων εισαγωγής σε Α.Ε.Ι., διατάξεων, οι φοιτητές των Α.Ε.Ι. οι οποίοι είναι μόνιμα υπηρετούντες στις Ένοπλές Δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας, δικαιούνται να μεταφέρουν τη θέση φοίτησής τους σε αντίστοιχη, κατά τις κείμενες διατάξεις, Σχολή ή Τμήμα Πανεπιστημίου, εφόσον είναι φοιτητές Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι. εφόσον είναι φοιτητές Τ.Ε.Ι., που εδρεύει στην πόλη όπου υπηρετούν.

Στην παρ.10 περί «ΚΑΤΑΤΑΞΕΙΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» οι κάτοχοι πτυχίου ανώτερων σχολών υπερδιετούς και διετούς κύκλου σπουδών αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων και άλλων Υπουργείων, κατηγορία στην οποία υπάγεται η Σχολή Αστυφυλάκων, ορίζεται σε ποσοστό 12% επί του αριθμού εισακτέων σε κάθε Τμήμα Πανεπιστημίου ή Τ.Ε.Ι.

Η ισχύς του παρόντος άρχεται από έναρξη του ισχύοντος νόμου 4186/2013, που δημοσιεύτηκε στη Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 17 Σεπτεμβρίου 2013.

Ευχαριστούμε το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων που εισάκουσαν το δίκαιο του αιτήματός μας και δίνεται η δυνατότητα να συμμετέχουν κανονικά οι απόφοιτοι Αστυνομικών Σχολών στις κατατακτήριες εξετάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά