Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΒΙΩΣΑΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ

Αθήνα, 2-4-2014

Αρ. Πρωτ.: 030

Προς :

Κοιν.:

– Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας

– Π.Ο.ΑΣ.Υ.

– Υπηρεσίες Αθηνών

Εχθές Τρίτη 1 Απριλίου ολοκληρώθηκε η ασφαλής μεταφορά στην Κρήτη των 345 παράνομων μεταναστών που διασώθηκαν μετά από μεγάλη επιχείρηση που οργάνωσε και συντόνισε το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης του Αρχηγείου του λιμενικού. Τις πρώτες πρωινές ώρες στο σημείο μετέβησαν δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας από Ηράκλειο, Ρέθυμνο αλλά και από Αθήνα με διαταγή του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Περιφέρειας Κρήτης ο οποίος μαζί με τον Αστυνομικό Διευθυντή Χανίων είχαν την ευθύνη για τον συντονισμό και διάθεση των δυνάμεων, έως πέρατος όπως ενημερωθήκαμε. Οι ενισχυτικές δυνάμεις εργάζονταν αδιακόπως από τις 09:00π.μ. το πρωί έως το βράδυ στις 12:00μ.μ. χωρίς διάλλειμα για φαγητό ή ξεκούραση. Κατά τις βραδινές ώρες ενημερωθήκαμε για αυτό το «μπάχαλο» που επικρατούσε και με τηλεφωνική μας παρέμβαση στον Υπαρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. και στον Επιθεωρητή Νοτίου Ελλάδος, ζητήσαμε το αυτονόητο, την σίτιση καθώς και την εφαρμογή των Π.Δ. και των κανονισμών που διέπουν το σώμα της ΕΛ.ΑΣ.

Πιστεύουμε ότι δεν τιμάει την Ελληνική Αστυνομία εν έτη 2014 να μην υπάρχει κανένας σχεδιασμός σε τόσο σοβαρές αστυνομικές επιχειρήσεις. Γνωρίζουμε ότι ο πειθαρχικός έλεγχος βάση του κανονισμού του Σώματος ισχύει για όλες τις βαθμίδες ιεράρχησης. Αναμένουμε για τις ενέργειες της φυσικής ηγεσίας.

Ευχαριστούμε τις Ενώσεις Ηρακλείου, Χανίων και Ρεθύμνου για την ενημέρωσή μας και για όποια βοήθεια παρείχαν στο αστυνομικό προσωπικό.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά