Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

Αθήνα, 12-5-2014

Αρ. Πρωτ.: 045

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η οικογένεια της Αστυνομίας δυστυχώς θρηνεί ένα ακόμα μέλος της. Η στυγερή δολοφονία του αδικοχαμένου συναδέλφου ΜΑΡΤΖΑΚΛΗ Βασίλειου που υπηρετούσε στην Ηλεία μας έχει βυθίσει όλους στη θλίψη και την αγανάκτηση.

Αν και οι ώρες αυτές είναι ώρες πένθους και περισυλλογής για όλους μας, παρά ταύτα αποδεικνύεται περίτρανα ότι ο Ήρωας Αστυνομικός ο οποίος βρισκόταν εκτός υπηρεσίας θυσίασε τη ζωή του στο καθήκον, την προάσπιση της ζωής και της περιουσίας του Έλληνα πολίτη.

Ευτυχώς για τους συμπολίτες μας υπάρχουν ακόμα ήρωες Αστυνομικοί σε περίοδο ειρήνης που προτάσσουν τα στήθη τους απέναντι στους αμετανόητους εγκληματίες οι οποίοι δυστυχώς παρά τις προσπάθειές μας κυκλοφορούν ελεύθεροι εκμεταλλευόμενοι διάφορες περίεργες και ιδιότυπες «ασυλίες». Γιατί άραγε; Πόσες φορές πρέπει να συλληφθεί κάποιος κακοποιός για να τιμωρηθεί; Τι θα απαντήσουν οι υπεύθυνοι στα δύο ανήλικα παιδιά του συναδέλφου;

Βασίλη αιωνία σου η μνήμη, ας είναι ελαφρύ το χώμα που σε σκεπάζει και ας είσαι το τελευταίο θύμα της αδιαφορίας των ανεύθυνο-υπευθύνων.

ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά