Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΠΡΩΤΩΝ ΒΟΗΘΕΙΩΝ

Πραγματοποιήθηκε εχθές Κυριακή 1 Ιουνίου, σε αίθουσα της παλιάς Σχολής Αξιωματικών (Μεσογείων 96) το σεμινάριο βασικών αρχών ναυαγοσωστικής, καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) σε κούκλα αυτόματης εξωτερικής απινίδωσης (Little Anne), σε θεωρητικό και πρακτικό επίπεδο. Η συμμετοχή ήταν μαζική και πλήθος συναδέλφων ανταποκρίθηκε στην πρωτοβουλία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Τρεις πιστοποιημένοι ναυαγοσώστες συμπεριλαμβανομένου και του αντιπροσώπου της Ένωσης Αθηνών, Δελαπόρτα Γιώργου, της Πανελλήνιας Σχολής Ναυαγοσωστικής, για 2 ½ ώρες παρουσίασαν τρόπους διάσωσης και παροχής πρώτων βοηθειών, σε περιπτώσεις πνιγμού, πνιγμονής καθώς και σε άλλα έκτακτα περιστατικά που μπορεί να παραστεί αναγκαία η παροχή βοήθειας σε συνάνθρωπό μας που η ζωή του βρίσκεται σε κίνδυνο.

Οι συμμετέχοντες στο σεμινάριο θα παραλαμβάνουν από σήμερα Δευτέρα 2 Ιουνίου, τις βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίου πρώτων βοηθειών και ναυαγοσωστικής, από τα γραφεία της Ένωσης, Χαλκοκονδύλη 37, 4ος όροφος.

Ευχαριστούμε την Πανελλήνια Σχολή Ναυαγοσωστικής για την άψογη συνεργασία καθώς και τους συναδέλφους που στήριξαν αυτή τη πρωτοβουλία με την συμμετοχή τους.

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά