Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΝΣΤΟΛΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗ Δ.Ε.Θ.

Αθήνα 30-8-2014

Αρ.πρωτ.:078

Προς:

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Την προσεχή Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014 η Ένωσή μας θα συμμετάσχει δυναμικά και φέτος στην ένστολη κινητοποίηση στη Θεσσαλονίκη στα πλαίσια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης και για το λόγο αυτό καλούμε τα μέλη μας να παρευρεθούν σύσσωμα και δυναμικά.

Δυστυχώς βιώνουμε τις σκληρότερες και πιο ανάλγητες εποχές σαν χώρα και σαν εργαζόμενοι. Η δυσβάσταχτη οικονομική κατάσταση που επικρατεί έχει καταστήσει τους αστυνομικούς σε εργαζόμενους δευτέρας κατηγορίας που έχει σαν αποτέλεσμα την ουσιαστική απαξίωση του θεσμού της Ελληνικής Αστυνομίας και των υπολοίπων Σωμάτων Ασφαλείας, υπονομεύοντας έτσι την ασφάλεια των συμπολιτών μας. Εκτός αυτών τα πάγια θεσμικά αιτήματά μας δεν έχουν αναγνωριστεί έστω και προσχηματικά από την επίσημη πολιτεία όπως για παράδειγμα η αναγνώριση της επικινδυνότητας της εργασίας μας παρά τις συνεχόμενες έωλες κυβερνητικές υποσχέσεις. Είναι τέτοια δε η απαξίωση στον εργαζόμενο αστυνομικό από την Κυβέρνηση ώστε δεν τηρεί ούτε καν τα προσχήματα με την επιμονή της να μην τηρεί τη νομιμότητα και να μην εφαρμόζει τις δικαστικές αποφάσεις του Συμβουλίου της Επικρατείας που μας δικαίωσε. Τελευταία δε πράξη της κυβερνητικής πολιτικής, σαν κερασάκι στη τούρτα, ήταν η ληστρική επιδρομή στα αποθεματικά των ασφαλιστικών μας ταμείων και στις επικουρικές συντάξεις, το αίμα και τον ιδρώτα των συναδέλφων μας δηλαδή, ώστε να καλύψουν τα δικά τους διαχρονικά λάθη.

Συνάδελφοι,

Για όλα τα παραπάνω και για όσα έρχονται πρέπει να βάλουμε οριστικά όλοι μαζί ένα τέλος. Την ύστατη ώρα δεν έχουμε τη πολυτέλεια για εφησυχασμό, ωχαδερφισμό και οκνηρία. Όλοι μαζί πρέπει να σταθούμε στις επάλξεις του σκληρού αγώνα και στην τελική αναμέτρηση που έρχεται. Πλέον η ευθύνη περνά από τη συλλογικότητα σε κάθε έναν μας προσωπικά. Δεν είμαστε δεδομένοι κανενός και για αυτό πρέπει να βροντοφωνάξουμε:

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ

Από τα γραφεία της Ένωσής μας Χαλκοκονδύλη 37, θα αναχωρήσουν λεωφορεία την προσεχή Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου, ώρα 08:00 και η επιστροφή θα γίνει με αναχώρηση από τη Θεσσαλονίκη μετά τη λήξη της συγκέντρωσης. Η μετακίνηση και η διατροφή θα γίνουν με μέριμνα της Ένωσης.

Για δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε έως Τετάρτη 3-9-2014, στα τηλέφωνα της Ένωσης 210-5236302 και 210-5249914.

Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά