Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΟ Δ.Σ. ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται εδώ και δύο ώρες το διευρυμένο Διοικητικό Συμβούλιο των Ενώσεων Αστυνομικών Υπαλλήλων του Νομού Αττικής στο ξενοδοχείο «CONGO PALACE» στη Γλυφάδα. Με την παρουσία τους τιμούν τη συνεδρίαση ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ. ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλειος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ. ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ. ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ Κωνσταντίνος. Στη συνεδρίαση παρίσταται και ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος.

Ο κ. Υπουργός δεσμεύτηκε ότι το επόμενο διάστημα θα εκδοθεί Προεδρικό Διάταγμα το οποίο θα εξορθολογήσει το σύστημα μεταθέσεων σε πολλά σημεία(όπως π.χ. τις περιπτώσεις των εικονικών γάμων) και το οποίο επιπλέον θα προβλέπει την περαιτέρω μοριοδότηση των αστυνομικών που υπηρετούν στο Νομό Αττικής και ιδιαίτερα στις μάχιμες υπηρεσίες.

Η δέσμευση της φυσικής ηγεσίας ήταν ότι θα άρει με νέα διαταγή την αδικία, για την οποία και πρόσφατα η Ένωση Αθηνών απέστειλε σχετικό έγγραφο στο νέο Αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., ώστε όσοι εργάζονται νυχτερινές ώρες να αποζημιώνονται χωρίς κανένα διαχωρισμό. Επίσης ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, δεσμεύτηκαν ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα, χωρίς αυτό να διαταράξει τις υπηρεσιακές ανάγκες, θα γίνει πλήρης απόσβεση των ημερήσιων αναπαύσεων που οφείλει η υπηρεσία στο προσωπικό.

Επειδή η συνεδρίαση βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη αύριο θα ακολουθήσει εκτενής ανακοίνωσή μας σχετικά με τις δεσμεύσεις που λάβαμε.

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά