Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ. ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, 18-11-2014

Αρ. Πρωτ.: 103

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Η Ένωσή μας στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας για τον εντοπισμό των προβλημάτων και την εξεύρεση λύσεων σε θέματα που απασχολούν ή προκύπτουν στο αστυνομικό προσωπικό λαμβάνει πρωτοβουλίες προς την κατεύθυνση αυτή.

Αυτή τη φορά με την ευγενική προσφορά της διοίκησης του ΟΜΙΛΟΥ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ καταφέραμε, για την καλύτερη ιατρική αντιμετώπιση των σοβαρών τραυματισμών που πιθανόν προκύψουν σε μέλη μας, τα οποία λαμβάνουν χώρα κατά την εκτέλεση της υπηρεσίας και ένεκα αυτής, να λάβουμε τις εξής επιχορηγήσεις:

1. Δωρεάν νοσηλεία σε έως 3 περιστατικά ετησίως, μέχρι του ποσού των 50.000 € έκαστο, με την προϋπόθεση της χρήσης του Δημόσιου Ασφαλιστικού Φορέα Ε.Ο.Π.Υ.Υ., σε οποιαδήποτε κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

2. Έκπτωση 40% για οποιοδήποτε περιστατικό πέραν των ανωτέρω 3ων.

3. Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για έως 3 περιστατικά ετησίως από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Με μεγάλη χαρά δεχτήκαμε την προσφορά αυτή μέσω της οποίας θα διευκολύνεται αλλά και θα παρέχονται καλύτερες ιατρικές υπηρεσίες προς όφελος του αστυνομικού και κατ’ επέκταση και της οικογένειάς του.

Τιμώντας τη νέα αυτή συνεργασία, σας καλούμε να παρευρεθείτε στην ενημερωτική εκδήλωση επί του θέματος, την οποία διοργανώνει η Ένωσή μας σε συνεργασία με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 18:00 στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ».

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά