Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΑΝΕΠΙΤΥΧΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ

Αθήνα, 19-11-2014

Αρ. Πρωτ.: 104

Προς :

Κοιν.:

Υπηρεσίες Αθηνών

– Πολιτικά Κόμματα

– Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Η δημόσια προβολή ιδιωτικού βιντεοληπτικού υλικού στο οποίο εμφανίζονται συνάδελφοι της Δ.Α.Ε. να «αποσπούν» δήθεν εμφιαλωμένα μπουκάλια με νερό από περίπτερο της πλατείας Εξαρχείων και τον υπάλληλο(ή ιδιοκτήτη) του περιπτέρου να εμφαίνεται διαμαρτυρόμενος αποτελεί μια ακόμη ερασιτεχνική προσπάθεια στοχοποίησης των συναδέλφων που εργάζονται σκληρά και υπό αντίξοες συνθήκες σε διατεταγμένη υπηρεσία. Η συγκεκριμένη ανεπιτυχής προβοκάτσια ήταν καταδικασμένη εκ των προτέρων να πέσει στο κενό, γιατί με τον τρόπο που «επιχειρήθηκε» και «οργανώθηκε» απέδειξε ακριβώς το αντίθετο και η σύμπασα κοινή γνώμη πληροφορήθηκε για ακόμη μια φορά ότι οι θιασώτες του «άβατου» λιγοστεύουν διαρκώς.

Προξενεί όμως εύλογα ερωτηματικά και απορίες η θέση της επίσημης οργανωμένης Ελληνικής Πολιτείας, η οποία εκφράζεται με αμφίσημες τοποθετήσεις για τα αυτονόητα.

Οι τοποθετήσεις αυτές ιδίως από μεγάλους κοινοβουλευτικούς σχηματισμούς, δημιουργούν ιδιαίτερα αρνητικά συναισθήματα στους σκληρά εργαζόμενους επί 18ωρο συναδέλφους μας και ταυτόχρονα ενδεικνύουν ένα σοβαρό έλλειμμα της συντεταγμένης Πολιτείας, όσον αφορά την προστασία της εργασίας που νόμιμα τους ανατίθεται.

Καλούμε όλα τα κόμματα και όλους τους φορείς να πάρουν επίσημα θέση για το συγκεκριμένο θέμα, για να πάψει πλέον το επαναλαμβανόμενο φαινόμενο διαπόμπευσης συναδέλφων αστυνομικών άνευ λόγου και κατά την εκτέλεση του συνταγματικού καθήκοντος.

Όλοι πρέπει να γνωρίζουν πλέον ότι ο εργαζόμενος αστυνομικός αρνείται να παίξει το ρόλο του «αποδιοπομπαίου τράγου» και ότι ήλθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά