Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΚΟΙΝΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Αθήνα, 21-11-2014

Αρ. Πρωτ.: 105

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 20 Νοεμβρίου στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ κοινή συνέντευξη τύπου του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ.ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλειος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγος κ.ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτριος, ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής Υποστράτηγος κ.ΜΙΧΑΙΡΙΝΑΣ Κωνσταντίνος, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, σύσσωμη η Διοίκηση του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών με επικεφαλής τον Διευθύνων Σύμβουλο Δρ. Αποστολόπουλο Βασίλειο καθώς και τα Προεδρεία των Ενώσεων Αττικής, συνάδελφοι και συναδέλφισσες.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ευγενικής προσφοράς του Ομίλου προς του Αστυνομικούς του Λεκανοπεδίου για ειδικές περιπτώσεις και περιλαμβάνει:

1. Δωρεάν νοσηλεία σε έως 3 περιστατικά ετησίως, μέχρι του ποσού των 50.000 € έκαστο, σε οποιαδήποτε κλινική του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

2. Στο σύνολο των μελών της ένωσης αστυνομικών υπάλληλων έκπτωση 40% για οποιοδήποτε κρίσιμο περιστατικό πέραν των ανωτέρω 3ων

3. Δωρεάν μεταφορά με ασθενοφόρο για έως 3 περιστατικά ετησίως από άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Αθήνας στις κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών.

Η Ένωσή μας εγκαινιάζει μια νέα σχέση με τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών ο οποίος δεσμεύτηκε δια στόματος του διευθύνοντα συμβούλου της κ.Αποστολόπουλου Βασίλειου για μελλοντική συνεργασία στον τομέα περίθαλψης και ιατρικών παροχών στο αστυνομικό προσωπικό και σε άλλες περιπτώσεις εκτός των παραπάνω.

Σε αυτή τη κατεύθυνση θα συνεχίσουμε διότι αυτές τις δύσκολες στιγμές για τη Χώρα μας και τις δυσχερείς συνθήκες εργασίας των αστυνομικών, η παροχή περίθαλψης και η αλληλεγγύη είναι πιο αναγκαίες και πιο επίκαιρες παρά ποτέ.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά