Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ– ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου ο ετήσιος χορός της Ένωσης στο κέντρο διασκέδασης «Teatro Music Hall», την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη κ.ΚΙΚΙΛΙΑΣ Βασίλης, ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ. κ.ΤΣΑΚΝΑΚΗΣ Δημήτρης και λοιποί εκπρόσωποι της φυσικής ηγεσίας, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κ.ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΣ Χρήστος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.ΑΞΙ.Α. κ.ΚΑΤΣΙΑΜΑΓΚΑΣ Ιωάννης, τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων Αττικής, εκπρόσωποι των Πρωτοβάθμιων Ενώσεων από όλη την Ελλάδα και πλήθος συναδέλφων που συνόδευσαν τους καλλιτέχνες με το κέφι τους και μας χάρισαν μια αξέχαστη βραδιά.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς επιλεγήκαν οι αριθμοί των προσκλήσεων που σας παραθέτουμε παρακάτω, οι οποίοι κερδίζουν τα αντίστοιχα δώρα.

Οι συνάδελφοι των οποίων κληρώθηκε ο αριθμός της πρόσκλησής τους, παρακαλούνται να επικοινωνούν τηλεφωνικά με τα Γραφεία της Ένωσης 210-5236302 & 210-5249914 ώστε να συγκεντρώσουμε τα στοιχεία τους και να τα αποστείλουμε στις αντίστοιχες εταιρείες για την εξαργύρωση των δώρων.

Σημείωση: Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, βρέθηκε στο κέντρο ένα ρολόι χειρός, όποιος συνάδελφος το απώλεσε να επικοινωνήσει με τα παραπάνω νούμερα.

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά