Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΑΣΤ. ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Αθήνα, 13-1-2015

Αρ. Πρωτ.: 001

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας επισκέφτηκε κεντρικά Αστυνομικά Τμήματα και Τμήματα Ασφαλείας, μετά από έντονες οχλήσεις και καταγγελίες συναδέλφων οι οποίες έκαναν λόγο για καταστρατήγηση του νόμιμου ωραρίου, για λειψανδρία στα όρια της υπολειτουργίας, για παντελή έλλειψη χώρων ασφαλούς φύλαξης των κατασχεμένων πειστηρίων, που αντί να προωθούνται στις αρμόδιες υπηρεσίες της Εισαγγελίας, παραμένουν εκεί με ότι αυτό συνεπάγεται.

Οι καταγγελίες των συναδέλφων αποδείχτηκαν παντελώς βάσιμες γιατί διαπιστώθηκε ιδίως στα Τμήματα Ασφαλείας ότι οι συνάδελφοι εργάζονται υπό πρωτοφανείς συνθήκες και σε ένα ιδιότυπο καθεστώς λειτουργίας που οφείλεται στο φιλότιμο και στην υπερεργασία τους. Παράλληλα έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις η απουσία ασφαλούς φύλαξης των πειστηρίων και η διακινδύνευση σε περίπτωση απώλειας τους.

Το Δ.Σ. της Ε.ΑΣ.Υ.Α. έχει ξεκινήσει πλέον να παίρνει όλες τις αναγκαίες πρωτοβουλίες για να επιλυθούν άμεσα τα επιτακτικά αυτά προβλήματα, οι δε αρμόδιοι θα πρέπει άμεσα να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα για να εξαλειφθεί μία κατάσταση που δεν μας τιμά ως σύγχρονη Ευρωπαϊκή Πολιτεία.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά