Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών και Αντιπρόσωποι συναντήθηκαν με τον Διοικητή της Δ.Α.Ε.

Αθήνα, 3-4-2015

Αρ. Πρωτ.: 020

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσής μας και αντιπρόσωποι στην ΠΟΑΣΥ που υπηρετούν στη Δ.Α.Ε., επισκέφτηκαν εχθές 2-4-2015 τον Διοικητή της Δ.Α.Ε.. Ταξίαρχο κ.ΚΟΥΤΣΙΑΡΗ Θεόδωρο στην έδρα της υπηρεσίας. Στη συνάντηση που έγινε σε θετικό κλίμα, τέθηκαν προβλήματα και ζητήματα που απασχολούν τους υπηρετούντες συναδέλφους. Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στη τήρηση των προβλεπόμενων εργασιακών δικαιωμάτων μας, στην ασφάλεια των αστυνομικών και των δημοσίων υλικών και την υγιεινή στους χώρους εργασίας. Διεξοδικότερα συζητήθηκε ο τρόπος αντιμετώπισης της αφαίμαξης της ΔΑΕ, συναδέλφων προς την υπηρεσία προστασίας επισήμων, ο τρόπος αναπλήρωσης αυτών καθώς και η υπερβολική σε ορισμένες περιπτώσεις χρήση δυνάμεων σε σημεία που έχει σαν αποτέλεσμα τη δυσχέρεια του υπηρεσιακού προγραμματισμού.

Ο κύριος Ταξίαρχος έδειξε να συμμερίζεται τα παραπάνω και διαβεβαίωσε ότι θα πάρει όσα μέτρα του αναλογούν για τη ρύθμιση τυχόν δυσλειτουργιών.

Σε μια εποχή επαναπροσδιορισμού της σχέσης πολιτείας με την αστυνομία και σε μια εποχή νέας φιλοσοφίας και δόγματος αστυνόμευσης, η Ένωσή μας θα περιφρουρήσει τα δίκαια των αστυνομικών και κάνουμε σαφές ότι θα προασπίσουμε και το ηθικό της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τη καταβαράθρωση.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά