Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Αθήνα, 28-5-2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή δημοσιεύματα που είδαν το φως σήμερα στον ηλεκτρονικό τύπο και σε σχετικά blogs με θέματα αστυνομίας και που έχουν ως τίτλο «Πόλεμος της ΠΟΑΣΥ με την Ένωση Αθηνών…» έχουμε να ξεκαθαρίσουμε τα κάτωθι:

Η Ένωσή μας ως πρωτοβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο, δεν βρίσκεται σε «πόλεμο» με κανέναν πόσο μάλλον με το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο. Δεν αντιλαμβάνεται ως πόλεμο τυπική αλληλογραφία με την Ομοσπονδία για θέματα που αφορούν καταστατικές λειτουργίες, οικονομικά ζητήματα κ.α. Η Ένωσή μας σέβεται τη λειτουργία της ΠΟΑΣΥ και θεωρεί ότι το ίδιο συμβαίνει και από τη μεριά της Ομοσπονδίας. Μια ανταλλαγή εγγράφων με όλες τις σύννομες διαδικασίες δεν αποτελεί επ’ ουδενί λόγο για δημόσιες αντεγκλήσεις. Όποιες διαφωνίες προκύπτουν είναι στα πλαίσια συνδικαλιστικών ενεργειών και δεν πρέπει να γίνονται προϊόν εκμετάλλευσης και δημοσίων διαφωνιών που τόσο έχουν πλήξει την εικόνα του συνδικαλισμού παλαιότερα. Σε ένα παρελθόν που ορισμένοι έχουν διαλέξει να παραμείνουν παρέα με τα φαντάσματα. Προσπάθειες ορισμένων με την διαρροή εγγράφων να υποκαταστήσουν ή να θέσουν σε ομηρία την Ένωση Αθηνών θα πέσει στο κενό. Όσοι καλλιεργούν κλίμα εσωστρέφειας στο συνδικαλιστικό μας κίνημα αυτή τη κρίσιμη περίοδο και εν όψει του εκλογικού συνεδρίου της ΠΟΑΣΥ θα αποτύχουν οικτρά. Οι εποχές αυτές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

Η Ένωσή μας θα διασφαλίσει με κάθε τρόπο στο μέρος που της αναλογεί το κύρος του οικοδομήματος της Ομοσπονδίας. Όταν έχεις το δίκιο με το μέρος σου δεν χρειάζονται ούτε φωνές ούτε ανούσιοι βερμπαλισμοί. Η ευθύνη είναι μεγάλη για εμάς και σε αυτή θα ανταποκριθούμε.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά