Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Γενική Συνέλευση Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 19-9-2015

Αρ. Πρωτ.: 057

Προς :

Υπηρεσίες Αθηνών

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσής μας αποφάσισε τον προσδιορισμό της Τακτικής Γενικής μας Συνέλευσης, τις παρακάτω ημερομηνίες:

-Τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων (Χίου 8) θα πραγματοποιηθεί η Γενική μας Συνέλευση.

-Την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στην περίπτωση της μη απαρτίας θα επαναληφθεί η Γενική Συνέλευση στον ίδιο χώρο (αμφιθέατρο Δ.Α.Ε.) .

Το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 εφόσον δεν έχει υπάρξει και στην προηγούμενη Γ.Σ. απαρτία, ορίζεται ως τελευταία ημερομηνία πραγματοποίησης της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης στον ίδιο χώρο (αμφιθέατρο Δ.Α.Ε.) με τα παρακάτω θέματα:

  1. Διοικητικός Απολογισμός.
  2. Οικονομικός απολογισμός.
  3. Τοποθετήσεις μελών-συναδέλφων.

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,

Είναι υποχρέωση μας να συμμετέχουμε στην Τακτική Γενική Συνέλευση της Ένωσης, η οποία αποτελεί την κορυφαία διαδικασία μας. Στο κορυφαίο συλλογικό όργανο της Ένωσής μας, η ενημέρωση, η άποψη, η φωνή του καθενός είναι πάντα αναγκαία προϋπόθεση για τη σύνθεση των αποφάσεων που θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο εργασιακό μέλλον των συναδέλφων που υπηρετούν στην Αθήνα. Το ασφαλιστικό, το συνταξιοδοτικό, τα εργασιακά θέματα, η αναδιάρθρωση κ.ά. είναι τόσο επίκαιρα που κρίνουν την παρουσία μας αναγκαία.

Να είμαστε όλοι εκεί!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΣ Γρηγόριος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά