Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΕΛΑΙΩΝΑ

Αθήνα, 25-9-2015

Αρ. Πρωτ.: 064

Προς:

Κοιν.:

Π.ΟΑΣ.Υ.

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αθηνών, στα πλαίσια επισκέψεων στους χώρους εργασίας, επισκέφθηκε το κέντρο φιλοξενίας των μεταναστών στην περιοχή του Ελαιώνα στο Βοτανικό. Εκεί διαπιστώθηκε ότι οι συνάδελφοι ήταν εκτεθειμένοι στις καιρικές (και όχι μόνο) συνθήκες, χωρίς κάποιο συγκεκριμένο χώρο προστασίας από αυτές ενώ δεν υπήρχαν και ικανοποιητικοί χώροι για τις βιολογικές εξυπηρετήσεις των συναδέλφων.

Μετά και από παρέμβαση της Ένωσης τοποθετήθηκε κοντέινερ το οποίο μπορεί να προσφέρει προστασία και ανήκει στην αποκλειστική χρήση των συναδέλφων. Μας τέθηκαν και άλλα ζητήματα που απασχολούν τους εκεί συναδέλφους για τα οποία στο προσεχές μέλλον θα επιζητήσουμε λύσεις.

Η Ένωση Αθηνών βρίσκεται πάντα και με καίριες παρεμβάσεις, δίπλα στους συναδέλφους μας, στην προσπάθεια που γίνεται να επιλύονται προβλήματα που προκύπτουν από άστοχους σχεδιασμούς και αμέλεια των υπευθύνων. Οι αστυνομικοί είναι εργαζόμενοι και ως εργαζόμενοι πρέπει να διαφυλάσσονται όσον το δυνατόν καλύτερα οι ανθρώπινες εργασιακές τους συνθήκες.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά