Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΘΕΜΑΤΑ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ ΤΗΣ Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 28-9-2015

Αρ. Πρωτ.: 067

Προς:

Κοιν:

Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2015 στη Δ.Α.Ε.Α. η ετήσια Γενική Συνέλευση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών.

Στη Γενική Συνέλευση εγκρίθηκε ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός ενώ υπήρξε τοποθέτηση του Προέδρου της Ένωσης Αθηνών και Προέδρου της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κου ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟΥ Γρηγόρη γύρω από θέματα που θα αντιμετωπίσουμε στο μέλλον όπως αναδιάρθρωση, κώδικας μεταθέσεων και γενικότερες εξελίξεις τις οποίες η Ομοσπονδία παρακολουθεί από κοντά. Στη συνέχεια και μετά από εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων γύρω από εργασιακά θέματα και ζητήματα λειτουργίας του συνδικαλιστικού κινήματος, μέσα σε ένα συναινετικό κλίμα γύρω από θέματα που αφορούν της Ένωση Αθηνών, ο Αντιπρόεδρος των οικονομικών θεμάτων της Π.Ο.ΑΣ.Υ. κος ΠΑΝΤΑΖΗΣ Βασίλειος τοποθετήθηκε και απάντησε σε θέματα οικονομικού ενδιαφέροντος και σε ασφαλιστικά ζητήματα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε στο προσεχές μέλλον. Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν και Διοικήσεις Προεδρείων των υπόλοιπων Ενώσεων της Αττικής.

Η συναινετική Γενική Συνέλευση των σωματείων, η οποία αποτελεί την κορωνίδα των λειτουργιών του συνδικαλισμού, σηματοδοτεί το κλίμα στο οποίο πρέπει να πορευτεί το συνδικαλιστικό κίνημα στις κρίσιμες εποχές που έρχονται. Η σύνθεση και η συνεννόηση είναι το κλειδί για την επίλυση των προβλημάτων μας και πρέπει να αποτελεί ένα στοίχημα για όλους μας.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά