Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΣΗΜΕΡΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΜΑΣ

Αθήνα, 16-10-2015

Αρ. Πρωτ.: 079

Προς:

Κοιν.:

Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Υπηρεσίες Αθηνών

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών μαζί με το Προεδρείο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων τις τελευταίες μέρες συνεχίζουν επαφές και συναντήσεις στη Βουλή των Ελλήνων με αφορμή το Σχέδιο Νόμου που κατατέθηκε με τίτλο «Μέτρα για την εφαρμογή της Συμφωνίας Δημοσιονομικών Στόχων και Διαρθρωτικών Μεταρρυθμίσεων».

Η Ένωση Αθηνών επιπλέον ενημέρωσε, με προσωπικές επιστολές, όλους τους Βουλευτές όλων των κομμάτων της εκλογικής περιφέρειας Α΄ και Β΄ Αθηνών, με την οποία ζητούμε με παρέμβασή τους την άμεση κατάργηση ή τροποποίηση του Άρθρου 21 παρ. 3 που περιλαμβάνεται στο ανωτέρω Σχέδιο Νόμου, με την οποία καταργούνται ρητώς και μάλιστα αναδρομικά από 02-07-2015 οι διατάξεις του άρθρου 28 του Ν.4331/2015.

Οι προτάσεις της Ομοσπονδίας μας, που κατατέθηκαν στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Ολομέλειας της Βουλής, την Τετάρτη 14-10-2015 είναι οι παρακάτω:

  1. Μοναδική λύση είναι η απόσυρση της διάταξης της παραγράφου 3 του άρθρου 21 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου σε ότι αφορά την κατάργηση του άρθρου 28 του ν. 4331/2015 από την ημερομηνία έναρξης ισχύος του.
  2. Άλλως και επικουρικώς, προτείνουμε την προσθήκη στο τέλος της παραγράφου 3 του άρθρου 21 του υπό συζήτηση νομοσχεδίου της φράσης: «…, εκτός εάν εντός των προθεσμιών αυτών έχουν ήδη υποβληθεί αιτήματα μετατροπής σε ΤΕΑ».

Θα συνεχιστούν και σήμερα, ημέρα ψήφισης του Σχεδίου Νόμου στην Ολομέλεια, οι επαφές με τις ηγεσίες των κομμάτων, με τους εμπλεκόμενους αρμόδιους Υπουργούς και με τους Βουλευτές των κομμάτων. Η συντεταγμένη προσπάθεια προώθησης των θέσεων μας και η συνεχής παρουσία μας εκεί είναι το μόνο όπλο μας για να γίνουν δεκτά τα δίκαια αιτήματά μας. Σε μια εποχή παραλογισμού και αίολων καταστάσεων πρέπει το συνδικαλιστικό κίνημα να δείξει την αποφασιστικότητά του.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά