ΡΥΘΜΙΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΘΕΑΤΡΙΚΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Αθήνα, 11-11-2015 |
Κατόπιν επικοινωνίας των συναδέλφων που αποτελούν την θεατρική ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας με την Ένωση μας με αφορμή το γεγονός ότι δεν υπάρχει χώρος στον οποίο να μπορούν να κάνουν τις απαιτούμενες πρόβες τους, καθώς ο χώρος που στεγάζονταν έως τώρα δεν υφίσταται, η Ένωση Αθηνών επικοινώνησε αμέσως μόλις ανέκυψε το πρόβλημα με τον υπεύθυνο της θεατρικής ομάδας Διευθυντή Διεύθυνσης Επικοινωνίας Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας Π.Υ. κ. ΓΕΡΟΧΡΗΣΤΟ Αλέξανδρο, ο οποίος δεσμεύτηκε ότι το πρόβλημα είναι περιστασιακό και θα επιλυθεί σύντομα μετά το πέρας εργασιών ανακαίνισης σε χώρο της πρώην ΥΕΝΕΔ στη Μεσογείων ο οποίος ανήκει στη Διεύθυνση Πληροφορικής του Αρχηγείου. Επίσης τονίστηκε, μετά από ερώτημα μας, ότι δεν υπάρχει καμία διάθεση από την εν λόγω Διεύθυνση να ανασταλεί η λειτουργία της θεατρικής ομάδας.
Η θεατρική ομάδα της Αστυνομίας έχει κατά καιρούς πετύχει μεγάλες διακρίσεις σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, ανεβάζοντας έργα και παραστάσεις με τεράστια επιτυχία, οι συνάδελφοι ηθοποιοί έχουν κερδίσει μεγάλες ατομικές διακρίσεις και βραβεία σε ατομικό επίπεδο ενώ η συμμετοχή τους σε αυτή είναι καθαρά εθελοντική.
Σε μια περίοδο σκληρής καθημερινότητας η τέχνη και ο πολιτισμός πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για όλους μας. Η Ένωση Αθηνών θα σταθεί δίπλα στην θεατρική ομάδα γιατί η τέχνη αποτελεί τροφή για τις ψυχές μας.
Για το Δ.Σ.
– Ο – – Ο –
Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας
ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος