Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Αθήνα, 1-2-2016

Αρ. Πρωτ.: 013

Προς:

Κοιν.:

– Π.Ο.ΑΣ.Υ.

– Υπηρεσίες Αθηνών

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Με αφορμή τις τρέχουσες εξελίξεις στον ασφαλιστικό Αρμαγεδδώνα που έρχεται και την επίσημη τοποθέτηση στις 22-1-2016 του Υπουργού Εργασίας κ. Γεώργιου ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ αναφορικά με το ασφαλιστικό νομοσχέδιο που επίκειται προς κατάθεση από την κυβέρνηση, η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών στο πλαίσιο δράσεων έλαβε την πρωτοβουλία ενημέρωσης των θέσεων μας με επιστολή προς όλους τους Βουλευτές των κομμάτων των εκλογικών περιφερειών Α΄ και Β΄ Αθήνας.

Στην επιστολή αυτή, την οποία παραθέτουμε παρακάτω, τονίσαμε ότι ο νέος τρόπος υπολογισμού των κύριων και επικουρικών συντάξεων δεν μπορεί να εφαρμοστεί στο ένστολο προσωπικό της χώρας, εξηγώντας τους λόγους.

Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

Στο διάστημα που απομένει έως την κατάθεση και ψήφιση του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, η Ένωση Αθηνών συντεταγμένη με την Π.Ο.ΑΣ.Υ. θα κλιμακώνει τις δράσεις της για ενημέρωση του πολιτικού κόσμου της χώρας, των φορέων και της κοινωνίας, με στόχο την απόσυρση κάθε ασφαλιστικής διάταξης που θα μας οδηγεί στον ασφαλιστικό θάνατο. Διεκδικούμε πλέον τα αυτονόητα. Το δίκιο όμως είναι με το μέρος μας.

Δεν θα τους περάσει!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά