Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΣΒΑΣΙΜΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΠΟΛΥΙΑΤΡΕΙΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αντιπροσωπεία του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.ΑΣ.Υ.Α. σε παλαιότερες επισκέψεις της στη Διεύθυνση Υγειονομικού της ΕΛ.ΑΣ. και σε συναντήσεις με το Διευθυντή του Υγειονομικού έθεσε θέματα μέριμνας και προσβασιμότητας της Υπηρεσίας από τους τραυματισθέντες συναδέλφους. Το ζήτημα αυτό το είχαμε κάνει και ευρέως γνωστό συγκεκριμένα με το υπ’ αριθμ. 018 έγγραφό μας από 4-3-2014.

Είχαμε τη δέσμευση του τότε Διευθυντή Υγειονομικού Υποστράτηγου κ. ΜΟΥΣΟΥΛΗ Ιωάννη ότι οι συνάδελφοι θα τύχουν πλήρους υποστήριξης και πρόσβασης στην παραπάνω υπηρεσία με κατάλληλη υποδομή, ενώ θα υπήρχε ανάλογη μέριμνα για την παραμονή και τη μετακίνηση τους στους χώρους των πολυιατρείων. Επιπροσθέτως λάβαμε διαβεβαίωση ότι θα σημανθεί καταλλήλως ο χώρος στάθμευσης για Α.Μ.Ε.Α. και θα υπάρχει συνάδελφος ο οποίος θα επιφορτισθεί με την καθοδήγηση των ατόμων με ειδικές ανάγκες μέσω της ειδικής ράμπας της οδού Ιπποθοντίδων για την απρόσκοπτη πρόσβαση στους χώρους των ιατρείων. Δυστυχώς αν εξαιρέσει κανείς την πρόσβαση στους ορόφους μέσω ανελκυστήρων οι οποίοι λειτουργούν κανονικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει υλοποιηθεί μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η Ένωση Αθηνών επανέρχεται στο πρόβλημα κατόπιν καταγγελιών που έχουν γίνει και αναμένει τις δικές σας ενέργειες. Είναι υποχρέωση όλων να δώσουν επιτέλους λύσεις σε ζητήματα που απασχολούν συναδέλφους και συμπολίτες μας με κινητικά προβλήματα δείχνοντας την ανάλογη ευαισθησία η οποία είναι αδιαπραγμάτευτη για όλους μας,

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Αντιπρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά