Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΩΓΕΣ ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Στα πλαίσια κύκλου επισκέψεων με επικεφαλείς υπηρεσιών και την Φυσική Ηγεσία το προεδρείο της Ένωσης Αθηνών συναντήθηκε με τον Διοικητή της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής Υποστράτηγο κ. ΠΑΠΑΖΑΦΕΙΡΗ Χρήστο. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν και οι Υποδιοικητές, ο Ταξίαρχος κ. ΚΑΣΤΑΝΗΣ Γεώργιος και ο Διευθυντής κ. ΧΑΙΡΕΤΑΚΗΣ Στυλιανός.

Τέθηκαν διεξοδικότερα θέματα που απασχολούν τους συναδέλφους υπηρετούντες στις κεντρικές υπηρεσίες Ασφαλείας αλλά και στα Τμήματα Ασφαλείας, τα οποία εν προκειμένω λειτουργούν με μικρότερο αριθμό προσωπικού από το προβλεπόμενο.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ζήτημα των μεταγωγών των κρατουμένων από τις Υποδιευθύνσεις Ασφαλείας και τη συνεχή απασχόληση προσωπικού από άλλες υπηρεσίες για το σκοπό αυτό, παρά τη συγκεκριμένη δύναμη που έχει διατεθεί αποκλειστικά για τις μεταγωγές. Μας δόθηκε από τον κ. Υποστράτηγο η δέσμευση ότι το αργότερο έως τον Οκτώβριο το ζήτημα αυτό θα έχει λυθεί και έτσι, όσοι είναι διατιθέμενοι για αυτό το σκοπό θα απασχολούνται μόνο για αυτό το λόγο.

Τέλος αναφερθήκαμε και στο ζήτημα της παρουσίας του Ψυχιάτρου στο Ιατρείο της Γ.Α.Δ.Α έτσι ώστε να αποφεύγονται οι μετακινήσεις στα νοσοκομεία των τοξικο-εξαρτώμενων κρατουμένων συνανθρώπων μας και λάβαμε την απάντηση ότι αυτό το μέτρο εάν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία της Ένωσης Αθηνών θα αποδεσμεύσει ένα μεγάλο αριθμό συναδέλφων από τις μεταγωγές κρατουμένων.

Η Ένωση Αθηνών θα συνεχίσει τις επαφές της με παράγοντες που με τις αποφάσεις τους καθορίζουν σε ένα μεγάλο βαθμό την Υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά