Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΓΙΑΤΡΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΤΗ Γ.Α.Δ.Α.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Ένωση Αθηνών στη πρόσφατη επίσκεψή της στις 20 Ιουλίου 2016 στον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής Υποστράτηγο κ. ΔΡΑΓΑΤΑΚΗ Χρήστο και κατόπιν προγενέστερης συνάντησης με τον Διευθυντή του Γενικού Ιατρείου Αθηνών Ταξίαρχο (ΥΓ) κ. ΜΠΑΔΕΚΑ Αθανάσιο, είχε τονίσει την ανάγκη για μόνιμη παρουσία Ιατρού ειδικότητας Ψυχιάτρου στη Γ.Α.Δ.Α. ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες των τοξικομανών κρατουμένων εξαιτίας του στερητικού συνδρόμου, άμεσα και στο χώρο κράτησής τους έτσι ώστε να μη σπαταλούνται συνεχώς δυνάμεις για μεταγωγές, με ότι κινδύνους εγκυμονούν αυτές, εξοικονομώντας έτσι πολύτιμο προσωπικό για την ασφάλεια του πολίτη.

Με ιδιαίτερη χαρά διαπιστώσαμε ότι το αίτημά μας έγινε δεκτό από τον κύριο Γενικό και άμεσα εκτελεστό κατόπιν του υπ’αρίθμ. 2000/16/1508376 εγγράφου που απέστειλε η Γ.Α.Δ.Α. από 2/8/2016 και κατόπιν του υπ’αρίθμ. εγγράφου 14795/16/1475297 από 29/7/2016 του Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών βάση του οποίου ορίζονται Ψυχίατροι ετοιμότητας καθ’όλο το 24ωρο προκειμένου να αποφευχθεί στο μέτρο του δυνατού η απασχόληση αστυνομικού προσωπικού για μεταγωγή ασθενών κρατουμένων.

Η Ένωση Αθηνών εκφράζει την ικανοποίησή της για την άμεση υλοποίηση του αιτήματός μας από τον Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής και από τον Διευθυντή Κεντρικού Ιατρείου Αθηνών, επισημαίνοντας ότι η συστηματική παρακολούθηση των προβλημάτων, καθώς και οι έγκυρες και έγκαιρες παρεμβάσεις μπορούν να φέρουν μέτρα που ανακουφίζουν τη δυσχερή υπηρεσιακή καθημερινότητα των συναδέλφων μας, αφαιρώντας τους επιπλέον υπηρεσιακούς κινδύνους.

Σε αυτή τη συνδικαλιστική δράση πιστεύουμε, με αυτή ως γνώμονα θα προχωρήσουμε!

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά