Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Η ΕΝΩΣΗ ΑΘΗΝΩΝ ΖΗΤΑ ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΧΙΜΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ

Αθήνα, 16-9-2016

Αρ. Πρωτ.: 085

Προς:

Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Συνάδελφοι,

Τις τελευταίες μέρες, μέλη της Ένωσής μας, μας ενημερώνουν ότι η αρμόδια Υπηρεσία του Αρχηγείου και συγκεκριμένα η Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού, πληροφορεί τους συναδέλφους ότι το ποσοστό αναγνώρισης της μάχιμης πραγματικής υπηρεσίας μας θα διαφοροποιηθεί και πιθανόν να ανέρχεται έως και το 20% των συντάξιμων αποδοχών τους στο πλαίσιο λειτουργίας του ΕΦΚΑ και αναμένεται επ’ αυτού διευκρινιστική εγκύκλιος του Ν. 4387/2016 από το Υπουργείο Εργασίας.

Σε επικοινωνία μας με τη Διεύθυνση Διαχείρισης Χρηματικού οι αρμόδιοι υπηρεσιακοί παράγοντες δεν επιβεβαίωσαν αλλά ούτε και διέψευσαν αυτές τις πληροφορίες που εκτός των άλλων διαχέονται και σε ενημερωτικά sites του διαδικτύου με αποτέλεσμα να δημιουργείται σύγχυση στους συναδέλφους που αγωνιούν για το ασφαλιστικό και οικονομικό τους μέλλον. Επισημαίνεται επίσης ότι από την ψήφιση του ανωτέρω ασφαλιστικού νόμου έως και σήμερα δεν γίνονται κρατήσεις σε νέα αιτήματα για αναγνώριση της μάχιμης πενταετίας, γεγονός που επιτείνει τον προβληματισμό για τις προθέσεις της πολιτείας σε αυτό το ζήτημα παρά τις διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου.

Παρακαλούμε όπως λάβετε γνώση και προβείτε σε τυχόν απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να υπάρξει έγκυρη ενημέρωση στους συναδέλφους μας.

Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά