Παλαιότερες Ανακοινώσεις

20 Οκτωβρίου «Ημέρα του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, ημέρα της Αστυνομίας»

20 Οκτωβρίου «Ημέρα του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, ημέρα της Αστυνομίας», η ημέρα που θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.ΑΣ.Υ. με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Γρηγόριο ΓΕΡΑΚΑΡΑΚΟ, και του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών με επικεφαλής τον πρόεδρο κ. Χρήστο ΜΑΥΡΑΓΑΝΗ και λοιπών Ενώσεων της Αττικής, παρέστη στην πανηγυρική Θεία Λειτουργία, στον Ιερό Ναό Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις εγκαταστάσεις της πρώην Σχολής Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στην Αθήνα, στην οποία χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης – Υποστράτηγος ε.α. Νεκτάριος ΚΙΟΥΛΟΣ, παρουσία της Πολιτικής και Φυσικής Ηγεσίας της Ελληνικής Αστυνομίας, επίσημων προσκεκλημένων, τμημάτων των Δοκίμων Αστυφυλάκων και Υπαστυνόμων, συναδέλφων εν ενεργεία και αποστρατεία, καθώς και φίλων της Ελληνικής Αστυνομίας.

Το Μήνυμα του Προέδρου της Ε.Γ. της ΠΟΑΣΥ

«Η «Ημέρα της Αστυνομίας», καθιερώθηκε το 2002 μετά από πολλούς αγώνες της Ομοσπονδίας μας και αποτελεί σημείο αναφοράς γιατί μας δίδεται η ευκαιρία να αναδείξουμε το έργο της αστυνομίας και των Ελλήνων Αστυνομικών, αλλά και να αναστοχαστούμε τις αστείρευτες πηγές έμπνευσης και δημιουργίας του λαού μας σε μια περίοδο κατά την οποία βάλλονται πανταχόθεν πατροπαράδοτες αρχές και αξίες.

Το συνδικαλιστικό μας κίνημα, τιμά και εορτάζει τη μνήμη του Προστάτη Αγίου Αρτεμίου, όπως μας αρμόζει, συμμετέχοντας με τη δέουσα σοβαρότητα στις επίσημες εκδηλώσεις της Ελληνικής Αστυνομίας και αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι οι χριστιανικές αρχές όχι μόνο παραμένουν αναλλοίωτες αλλά και μας καθοδηγούν στον καθημερινό μας συνδικαλιστικό, υπηρεσιακό και προσωπικό αγώνα για ένα καλύτερο αύριο».

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά