Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Δ Ε Λ Τ Ι Ο Τ Υ Π Ο Υ

ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η Xριστουγεννιάτικη παιδική θεατρική παράσταση στο θέατρο «ΑΛΙΚΗ» στο κέντρο της Αθήνας. Η καθιερωμένη εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών και Πειραιά, έχοντας ως μοναδικό στόχο να δώσει την ευκαιρία στα παιδιά μας, αλλά και στους γονείς συναδέλφους, να χαρούν και να περάσουν όμορφες στιγμές τις γιορτινές μέρες, σε μια περίοδο που η αστυνομική οικογένεια βιώνει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η χώρα μας.

Η υπέροχη παράσταση «Μόνο αν το πιστέψεις…» της Κέλλυς ΣΤΑΜΟΥΛΑΚΗ με το σενάριό της, τα μηνύματά της και τις ερμηνείες των ηθοποιών της, κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον των μικρών μας φίλων, οι οποίοι αποχώρησαν από το θέατρο με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό τους.

Το καλωσόρισμα ανέλαβαν ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Πειραιά ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων και ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών ΡΗΓΑΣ Νικόλαος, οι οποίοι ευχαρίστησαν θερμά τους γονείς συναδέλφους και τα παιδιά τους, που αγκάλιασαν για ακόμα μια φορά μια δράση των Ενώσεών μας. Ευχαρίστησαν ιδιαίτερα επίσης την εταιρία Allou Fun Park για την προσφορά καρτών δωρεάν παιχνιδιών, καθώς και την προσφορά παιδικών χυμών Αmita Fun, Amita Motion και νερών Αύρα από την εταιρία Coca-Cola 3E, τα οποία μοιράστηκαν με τη λήξη της παράστασης σε όλα τα παιδιά.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ!!!

Για το Δ.Σ. Για το Δ.Σ.

– Ο – – Ο – – Ο – – Η –

Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας Πρόεδρος Γεν. Γραμματέας

ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος ΡΗΓΑΣ Νικόλαος ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά