Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΑΝΑΝΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ…

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

        Το απόγευμα της Κυριακής «γνωστοί-άγνωστοι», εκμεταλλευόμενοι τις Απόκριες επιτέθηκαν μεταμφιεσμένοι, ξαφνικά και άνανδρα με βόμβες μολότοφ στα γραφεία του κόμματος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην Πλατεία Κουμουνδούρου προκαλώντας τον τραυματισμό συναδέλφου και σημαντικές υλικές ζημιές στα γραφεία του κόμματος και στα παρακείμενα οχήματα.

      Η παραπάνω επίθεση εναντίον των γραφείων του κυβερνώντος κόμματος αποδεικνύει για άλλη μια φορά δυστυχώς ότι η μακρά λίστα επιθέσεων που θέτει σε κίνδυνο τους συναδέλφους μας, δεν λέει να σταματήσει. Επιβεβαιώνει δυστυχώς την Ένωση Αθηνών για την πρόσφατη προσφυγή της στην ελληνική δικαιοσύνη ώστε να δοθεί μια λύση και να σταματήσει η έκθεση των συναδέλφων μας σε κίνδυνο.

       Η Ένωση Αθηνών καταδικάζει απερίφραστα την παραπάνω εγκληματική επίθεση με μολότοφ καθώς και κάθε παρόμοια επίθεση όπως έχει κάνει και στο παρελθόν.

      Έχει φτάσει πλέον η ώρα να ληφθούν σοβαρές αποφάσεις για την εξάλειψη αυτών των φαινομένων. Έχουμε αποδείξει όμως ότι δεν θα περιμένουμε μία μαγική λύση. Προχωράμε με κάθε πρόσφορο μέσο για να προστατεύσουμε τις ζωές των εργαζόμενων συναδέλφων μας.

 

                                                                Για το Δ.Σ.

                     – Ο –                                                                                   – Ο –

                Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                         

   ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                            ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

 

 

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά