Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ

Αθήνα,    16-5-2017    

Αρ. Πρωτ.: 039

 

Προς:

Κοιν.:

Υπηρεσίες Αθηνών

Π.Ο.ΑΣ.Υ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

      Την Πέμπτη το βράδυ στο Ελληνικό Κοινοβούλιο θα διαδραματιστεί ένα ακόμα θέατρο του παραλόγου. Άλλη μία παράσταση της κυβέρνησης  ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝ.ΕΛ. και των μνημονίων που εισάγουν στη ζωή των Ελλήνων πολιτών. Νέα μνημόνια γκιλοτίνα που βάζουν το χέρι βαθειά στις τσέπες όλων μας, χωρίς ντροπή, χωρίς τσίπα.

      Αυτοί που μας εξαπάτησαν με την αντιμνημονιακή ρητορεία τους, μεταμορφώθηκαν στους χειρότερους υπονομευτές των συμφερόντων μας. Αυτοί που φώναζαν για την πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων του Σ.τ.Ε. από τους προηγούμενους και όχι απλά του 50%, έρχονται τώρα εν κρυπτώ, χωρίς καμία διαβούλευση να φέρουν ένα νέο μισθολόγιο περικοπών. Αδιαφορώντας τελείως για τις αποφάσεις των Ανωτάτων Δικαστηρίων, δείχνουν περίτρανα πως αντιλαμβάνονται την εφαρμογή της Δικαιοσύνης στη χώρα μας.

       Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

       Μας κορόιδεψαν, μας εξαπάτησαν και τώρα μας λεηλατούν, χωρίς να σέβονται την εργασία και την προσφορά μας στο κοινωνικό σύνολο.  Θα το δεχτούμε;;;

       Η κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ επιθυμεί την εξαθλίωσή μας χωρίς έλεος. Επιθυμούν την ουσιαστική εξαΰλωση μας. Το νέο μνημόνιό τους δεν πρέπει να περάσει. Δεν χωρά πλέον εφησυχασμός. Όλα θα κριθούν στο δρόμο. Ακόμα και αν δεν υπάρχουν ελπίδες καταψήφισης απ’ αυτούς που με τις παχυλές βουλευτικές αποζημιώσεις τους θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, εμείς πρέπει να πέσουμε μαχόμενοι.

      Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,

    Καλούμαστε όλοι μαζί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 και ώρα 17.00, στην Πλατεία Κολοκοτρώνη στην Πανελλήνια Ένστολη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των Ομοσπονδιών Σωμάτων Ασφαλείας, να προασπίσουμε τα κεκτημένα δικαιώματά μας και να αντισταθούμε στις μνημονιακές ορέξεις των Κυβερνώντων.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς μας. Μας έστησαν απέναντί τους.

Ήρθε η ώρα να το νιώσουν!

                                                         

                                                          Για το Δ.Σ.

                     – Ο –                                                                                – Ο –

                Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                          

       ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                            ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά