Παλαιότερες Ανακοινώσεις

SURVIVOR… ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΞΟΧΩΝ ΕΛ.ΑΣ.

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

       Την Πέμπτη 6/7/2017 με πρωτοβουλία της Ένωσης Αθηνών προσκλήθηκε και παρευρέθηκε στις παιδικές κατασκηνώσεις του Ιδρύματος Εξοχών της ΕΛ.ΑΣ ο παίκτης του φετινού παιχνιδιού «SURVIVOR», Κώστας Αναγνωστόπουλος. Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο «μισθοφόρος»  μίλησε στα παιδιά για την εμπειρία του από το παιχνίδι, ενώ οι μικροί μας φίλοι είχαν τη δυνατότητα να φωτογραφηθούν μαζί του.

       Ταυτόχρονα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε παιχνίδια προσομοίωσης του γνωστού ριάλιτι παιχνιδιού, ζώντας χαρούμενες στιγμές και έντονες συγκινήσεις. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μέλη του Προεδρείου του Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών  καθώς και ο Γεν. Γραμματέας της Ένωσης Βορειοανατολικής Αττικής κ. ΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Θεόδωρος.

       Η Ένωσή μας νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει και να εκθειάσει το έργο και την δουλειά των συναδέλφων, μόνιμο και αποσπασμένο προσωπικό, που εργάζεται στις παιδικές εξοχές τα τελευταία χρόνια αλλά και να σταθεί ιδιαίτερα στον Διευθυντή του Ιδρύματος Εξοχών ΕΛ.ΑΣ Α/Δ κ. ΜΠΑΚΑΛΑΡΟ Γεώργιο και την Υπ/ντρια Α/Υ κ. ΚΟΛΙΩΝΗ Κων/να οι οποίοι με άοκνες προσπάθειες, νυχθημερόν, έχουν μετατρέψει το χώρο σε πραγματικό «παράδεισο», ο οποίος δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα τις μεγαλύτερες ιδιωτικές κατασκηνώσεις.

       Ευχόμαστε τα παιδιά μας να συνεχίσουν την όμορφη και διασκεδαστική περίοδο σε αυτές τις ασφαλείς εγκαταστάσεις και δεσμευόμαστε ότι θα είμαστε συνεχώς κοντά στις ανάγκες που δημιουργούνται, βοηθώντας από την πλευρά μας στο μέτρο του δυνατού.

 

                                                           Για το Δ.Σ.

                     – Ο –                                                                                   – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                            

            ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ Χρήστος                                                     ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά