Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ – ΞΕΦΡΕΝΟΣ ΧΟΡΟΣ – ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ – ΕΥΤΥΧΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 η αποκριάτικη παιδική εκδήλωση, στο κέντρο Ιερά οδός, που συνδιοργάνωσαν οι Ενώσεις μας, με την συμμετοχή περίπου 2000 συναδέλφων γονιών με τα παιδιά τους.

       Οι μικροί μας φίλοι, είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν, να χορέψουν σε ξέφρενους αποκριάτικους ρυθμούς και να διασκεδάσουν μαζί με τους γονείς τους, παρουσία κλόουν, ανιματέρ και του τραγουδιστή-DJ  MASTER TEMPO.

       Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα και τις ευχαριστίες των Προέδρων Δ.Σ Αθηνών, Πειραιώς και του Γ.Γ της Ένωσης Δυτικής Αττικής, επισημαίνοντας την αναγκαιότητα πραγματοποίησης τέτοιων εκδηλώσεων.

     Την εκδήλωσή μας, τίμησε με την παρουσία του, αυτοβούλως, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κωνσταντίνος, ο οποίος απηύθυνε ένα σύντομο χαιρετισμό, δεσμευόμενος στα παιδιά μας, ότι θα κάνει ότι περνάει από το χέρι του ώστε να καλυτερέψουν οι συνθήκες εργασίας των γονιών συναδέλφων μας.

       Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε, όλους όσους συνέβαλλαν για την πραγματοποίηση της ανωτέρω εκδήλωσης και ιδιαίτερα τις εταιρίες, ΒΙΚΟΣ Α.Ε και ΙΟΝ για την προσφορά τους στους μικρούς μας φίλους.

        Τέλος, ευχαριστούμε θερμά τους μικρούς μας φίλους και ιδιαίτερα τους γονείς συναδέλφους, οι οποίοι αγκάλιασαν, για μία ακόμη φορά, άλλη μία εκδήλωση των Ενώσεών μας.

                                                                                Για τα Δ.Σ.

 

                     – Ο –                                     – Ο –                                     – Ο –                                                – Ο –

                 Πρόεδρος                      Γεν. Γραμματέας                        Πρόεδρος                                 Γεν. Γραμματέας
                  Αθηνών                              Αθηνών                           Δυτικής Αττικής                            Δυτικής Αττικής

       ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης           ΡΗΓΑΣ Νικόλαος             ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος           ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος           

 

 

                                                               – Ο –                                          – Η –

                                                             Πρόεδρος                             Γεν. Γραμματέας
                                                            Πειραιά                                      Πειραιά

                                                       ΛΙΟΤΣΟΣ Σπυρίδων                 ΜΑΛΑΧΙΑ Αργυρώ

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά