Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Δίνω αίμα και δείγμα μυελού των οστών, Σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

Αθήνα,   15-2-2018    

 

 

Προσφέροντας αίμα και δίνοντας δείγμα μυελού των οστών,

 σώζεις ανθρώπινες ζωές!

      Σήμερα, 15-2-2018, παγκόσμια ημέρα κατά του παιδικού καρκίνου, η Ένωσή μας, στα πλαίσια της εθελοντικής αιμοδοσίας που διοργάνωσε στο αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, εγκαινίασε τη συνεργασία της με το ίδρυμα «ΕΛΠΙΔΑ» και το «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», αντιπροσωπεία των οποίων ενημέρωσε τους συναδέλφους αιμοδότες για την απλή διαδικασία με την οποία κάποιος μπορεί να γίνει εθελοντής δότης μυελού των οστών και να σώσει μία ζωή ενός μικρού παιδιού.

       Η προσέλευση των συναδέλφων, στο κάλεσμα της Ένωσης για να δώσουν αίμα, ήταν για άλλη μια φορά συγκλονιστική. Αυτό που μας συγκίνησε και μας χαροποίησε ιδιαίτερα ήταν το γεγονός ότι η πλειοψηφία των συναδέλφων αιμοδοτών, αφού ενημερώθηκε από την αντιπροσωπεία του ιδρύματος «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», δέχθηκε να συμμετέχει στην τεράστιας σημασίας προσπάθεια της Ένωσης, προκειμένου όλο και περισσότεροι αστυνομικοί να γίνουν εθελοντές δότες μυελού των οστών.

        Νομίζουμε ότι είναι πλέον πασιφανές στην κοινωνία, ότι ο Έλληνας Αστυνομικός διακρίνεται για την ευαισθησία του και για το αίσθημα ευθύνης και προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο. Είναι σημαντικό να γνωρίζει ο συνάδελφος ότι την κρίσιμη στιγμή που χρειάζεται αίμα, αυτός ή κάποιος συγγενής του, η Ένωση είναι έτοιμη να ανταποκριθεί άμεσα.

       Η Ένωσή μας θα καθιερώσει πλέον τη συνεργασία της με τα ανωτέρω ιδρύματα και στις επόμενες αιμοδοσίες της καθώς η ανταπόκριση των συναδέλφων μας γεμίζει δύναμη να συνεχίσουμε ανάλογες δράσεις.

       Οφείλουμε λοιπόν να ευχαριστήσουμε τους συναδέλφους που συμμετείχαν και τον Ταξίαρχο της Δ.Α.Ε.Α. κ. ΣΑΝΙΔΑ Παρασκευά που μας φιλοξένησε.

Δίνω αίμα και δείγμα μυελού των οστών,

Σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

 

                                                           Για το Δ.Σ.

                      – Ο –                                                                                  – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                 

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά