Παλαιότερες Ανακοινώσεις

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΔΟΚΙΑ Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΑΘΗΝΩΝ ΣΤΟ ΑΡΧΗΓΕΙΟ!

Προσφέροντας αίμα και δίνοντας δείγμα μυελού των οστών,

 σώζεις ανθρώπινες ζωές!

 

      Με τεράστια επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες, 17 Απριλίου 2018, εθελοντική Αιμοδοσία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών σε αίθουσα του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.

       Η συμμετοχή των συναδέλφων ήταν συγκινητική, με αποτέλεσμα να λάβει χώρα η μεγαλύτερη αιμοδοσία μας εδώ και πολλά έτη. Ταυτόχρονα μεγάλος ήταν και ο αριθμός των συναδέλφων οι οποίοι έγιναν εθελοντές δότες μυελού των οστών συνεχίζοντας τη συνεργασία της Ένωσής μας με τους Συλλόγους Φίλων Παιδιών με Καρκίνο ΕΛΠΙΔΑ και ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ.

       Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Αρχηγό του Σώματος, Αντιστράτηγο κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο για τη συνδρομή του στην πραγματοποίηση της δράσης αυτής όσο και για τη συμβολή του στην προσπάθειά μας ώστε η Τράπεζα Αίματος της Ένωσής μας κάθε μήνα να έχει όλο και περισσότερους εθελοντές.

       Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε επίσης τον Γενικό Γραμματέα Δημοσίας Τάξης κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΑΚΗ Δημήτριο και τον Επιτελάρχη, Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ για την επίσκεψή τους στο χώρο πραγματοποίησης της αιμοδοσίας.

       Τέλος ευχαριστούμε θερμά τον Προϊστάμενο του Κλάδου Διοικητικής Υποστήριξης και Ανθρώπινου Δυναμικού, Υποστράτηγο κ. ΔΑΣΚΑΛΑΚΗ Ανδρέα και τον Διευθυντή του Ενιαίου Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Κρίσεων, Ταξίαρχο κ. ΤΖΕΦΕΡΗ Πέτρο για την συμβολή τους στην εξεύρεση αίθουσας και τη γενικότερη βοήθειά τους όλες τις ώρες που λάμβανε χώρα η αιμοδοσία.

        Το μεγαλύτερο όμως ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ανήκει στους συναδέλφους οι οποίοι προσέφεραν αίμα και δείγμα μυελού των οστών δίνοντας ακόμα μία φορά το μήνυμα της προσφοράς και του εθελοντισμού προς όλους.

Δίνω αίμα και δείγμα μυελού των οστών,

Σημαίνει δίνω ΖΩΗ!

                                                        

                                                           Για το Δ.Σ.

                      – Ο –                                                                                          – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας               

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά