Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Δωρεά της Ένωσης Αθηνών στην Ομάδα ΔΙ.ΑΣ

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

     Η  Ένωση Αθηνών αντιλαμβανόμενη τα προβλήματα που απασχολούν τις υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ και ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των συναδέλφων μας που υπηρετούν στις πολύπαθες αυτές υπηρεσίες προέβη σε δωρεά ειδικών σακιδίων Πρώτων Βοηθειών για τους δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ Αθηνών.

    Τα ειδικά αυτά σακίδια πληρούν τις πιο σύγχρονες προϋπόθεσες για να αντιμετωπιστούν άμεσα σοβαρά ατυχήματα τα οποία εγκυμονούν κινδύνους για τις ζωές πολιτών και αστυνομικών. Τα υλικά δε που διαθέτουν είναι τα πιο ενδεδειγμένα που κυκλοφορούν στην ιατρική αγορά και χρησιμοποιούνται στις πιο σύγχρονες αστυνομίες του κόσμου.

     Αντιπροσωπεία από το Δ.Σ. της Ένωσης μετέβη στη Διεύθυνση Άμεσης Δράσης Αττικής και παρέδωσε την παραπάνω δωρεά στον Διευθυντή Άμεσης Δράσης Ταξίαρχο κ. ΟΣΤΑΔΗΜΗΤΡΗ Νικόλαο, ο οποίος με τη σειρά του μας ευχαρίστησε για αυτή τη δωρεά και τόνισε ότι τέτοιου είδους πρωτοβουλίες βοηθούν στην κατεύθυνση ενίσχυσης και προστασίας της εργασιακής καθημερινότητας των συναδέλφων που υπηρετούν στην Άμεση Δράση και ιδιαιτέρως στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ η οποία αποτελεί ως Υπηρεσία την αιχμή του δόρατος της ΕΛ.ΑΣ.

    Παρόντες στην παράδοση εκτός του κ. Ταξιάρχου παρευρέθησαν ο Υποδιοικητής της Άμεσης Δράσης Αστυνομικός Διευθυντής κ. ΔΟΥΚΑΚΗΣ Αντώνιος, ο Διοικητής ΔΙ.ΑΣ Αττικής Α/Δ κ. ΚΑΜΠΡΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ, ο Τμηματάρχης ΔΙ.ΑΣ Αθηνών Α/Β’ κ. ΛΑΓΟΥΔΑΚΟΣ ΠΕΤΡΟΣ καθώς και ο Αναπλ. Τμηματάρχης ΔΙ.ΑΣ Αθηνών Α/Β’ κ. ΚΑΚΚΑΒΑΣ Σωτήριος. Αποφασίστηκε τα ειδικά αυτά σακίδια να δοθούν σε χέρια έμπειρων και σωστά εκπαιδευμένων συναδέλφων της ΔΙ.ΑΣ έτσι ώστε να μπορούν να σώσουν ζωές στο δρόμο σε περιστατικά που απαιτούνται Πρώτες Βοήθειες.

     Η Ένωση Αθηνών θα συνεχίσει τέτοιου είδους πρωτοβουλίες και σε άλλες Υπηρεσίες εκτός της Άμεσης Δράσης, η οποία αποτελεί διαχρονικά την Υπηρεσία πρώτης γραμμής της ΕΛ.ΑΣ. Οι ενέργειες αυτές αποδεικνύουν ότι για εμάς η συνδικαλιστική δράση δεν έχει το νόημα μόνο διεκδικήσεων και αιτημάτων αλλά και προσφοράς προς το συνάδελφο στα διάφορα κενά που η Υπηρεσία δεν καλύπτει.

                                                               Για το Δ.Σ.

                      – Ο –                                                                                  – Ο –

                  Πρόεδρος                                                                   Γεν. Γραμματέας                                            

         ΠΑΚΟΣ Δημοσθένης                                                             ΡΗΓΑΣ Νικόλαος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά