Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Απόλυτα επιτυχημένη η αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στη Δ.Α.Ε.Α.

     Απόλυτα επιτυχημένη η αιμοδοσία της Ε.ΑΣ.Υ.Α. στη Δ.Α.Ε.Α

      Άλλη μία αιμοδοσία της Ένωσης μας πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου  2019 στο Αμφιθέατρο της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, με μεγάλη επιτυχία.

      Η μαζικότητα με την οποία προσήλθαν οι συνάδελφοι για να επιτελέσουν το «ιερό» τους καθήκον ήταν ομολογουμένως συγκινητική και αποτελεί πιστοποίηση ότι οι αστυνομικοί διακρίνονται για την ευαισθησία τους και το αίσθημα προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

      Το σημαντικότερο όλων είναι ότι πλέον όλοι οι συνάδελφοι γνωρίζουν πως όταν χρειαστούν κάλυψη σε αίμα οι ίδιοι ή συγγενικά τους πρόσωπα, η Ένωσή μας ανταποκρίνεται άμεσα στις ανάγκες τους.     

      Νιώθουμε, σαν Ένωση Αθηνών, μια τεράστια υποχρέωση να πούμε ένα  «μπράβο» και ένα τεράστιο «ευχαριστώ» στα μέλη μας που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας, καθώς και σε όσους προσήλθαν αλλά για κάποιους λόγους δεν μπόρεσαν να δώσουν αίμα.  

     Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής, Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΠΑ Γεώργιο για την παραχώρηση του αμφιθεάτρου της Δ.Α.Ε.Α.

Δίνω αίμα σημαίνει δίνω ζωή

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά