Παλαιότερες Ανακοινώσεις

20 Οκτωβρίου «Ημέρα του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου, ημέρα της Αστυνομίας»

Αθήνα 20 Οκτωβρίου 2019

Αρ. Πρωτ.: 602/1

20 Οκτωβρίου «Ημέρα του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου,

ημέρα της Αστυνομίας»

        Η ημέρα που θεσπίστηκε από την Πολιτεία ως αναγνώριση του έργου και της προσφοράς της Ελληνικής Αστυνομίας προς το κοινωνικό σύνολο. Hμέρα μνήμης για όλους τους συναδέλφους μας που έχασαν την ζωή τους εν ώρα υπηρεσίας για την προστασία της ζωής και της περιουσίας των Ελλήνων πολιτών, είναι όμως και μέρα στοχασμού για όλους μας για το πως θα ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις που δικαίως η Ελληνική κοινωνία έχει από εμάς.

        Πλήθος κόσμου τίμησε με την παρουσία του, την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 20 Οκτωβρίου 2019 στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αθηνών. Στη συνεχεία αναγνώσθηκε η Ημερήσια Διαταγή από τον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγο κ. ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχάλη. Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη παρέστησαν ο Υπουργός κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ Μιχάλης, ο Υφυπουργός κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟY Ελευθέριος, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης  ΤΣΟΥΒΑΛΑΣ Κων/νος και η Γενική Γραμματέας αντεγκληματικής πολιτικής κα ΝΙΚΟΛΑΟΥ Σοφία, ανώτεροι αξιωματικοί της Ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ., καθώς και εκπρόσωποι πολιτικών κομμάτων και φορέων.

        Την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκπροσώπησε ο Πρόεδρος κ. Πάκος Δημοσθένης και ο Γενικός Γραμματέας κ. Χύτας Κωνσταντίνος. Μετά το πέρας της Δοξολογίας, ακολούθησε εκδήλωση στην αίθουσα «Ολυμπία» της Αίγλης Ζαππείου.

         Εκδηλώσεις για τον εορτασμό της «Ημέρας της Αστυνομίας» και του Προστάτη του Σώματος Αγίου Αρτεμίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα.

      Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και ο Άγιος Αρτέμιος να είναι δίπλα μας μέρα και νύχτα.

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά