Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις και οι απειλές

Δεν μας πτοούν οι επιθέσεις και οι απειλές

     Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στον τραυματία συνάδελφό μας, ο οποίος δέχθηκε επίθεση χθες βράδυ (3-11-2019) στην περιοχή των Εξαρχείων από γνωστούς θρασύδειλους, οι οποίοι δρουν στην συγκεκριμένη περιοχή εδώ και δεκαετίες. Αντιπροσωπεία του Διοικητικού μας Συμβούλιου και αντιπρόσωποι της Ένωσής μας, βρέθηκαν για ακόμα μια φορά στο 401 Γ.Σ.Ν.Α. στο πλευρό ενός ακόμα τραυματία αστυνομικού.                

     Είναι δεδομένο ότι ορισμένοι αρνούνται πεισματικά να δεχθούν το σχέδιο της Πολιτείας να δώσει πίσω στους Έλληνες Πολίτες, γειτονιές που χρόνια ολόκληρα αποτελούν άβατο για το Κράτος στο σύνολό του.                 

    Απαιτούμε από τα Πολιτικά Κόμματα να καταδικάσουν τη δράση των μπαχαλάκηδων χωρίς να βάζουν αστερίσκους. Απαιτούμε επίσης ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ την αναγνώριση από την Πολιτεία του επαγγέλματός μας ως επικίνδυνου και την επί της ουσίας θεσμική μας θωράκιση, απέναντι σε αυτούς που ως στόχο έχουν να πλήξουν τη ζωή και την σωματική μας ακεραιότητα. Αποτελούμε άλλωστε τον Οργανισμό με τους περισσότερους νεκρούς και τραυματίες εν καιρώ ειρήνης.    

    Το συνδικαλιστικό μας κίνημα τονίζει για μια ακόμα φορά, ότι επιβάλλεται να συστρατευθούμε όλοι στον αγώνα για την απομόνωση των φορέων της ωμής βίας.             

    Κλείνοντας, θέλουμε να εκφράσουμε τα συγχαρητήριά μας στους συναδέλφους – μέλη μας, οι οποίοι εδώ και μήνες εργάζονται ακατάπαυστα κάτω από αντίξοες συνθήκες στην περιοχή των Εξαρχείων, σε επιχειρήσεις στα υπό κατάληψη κτίρια και στις κάθε είδους εκδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας. Σε όλες αυτές τις περιπτώσεις ορισμένοι κατά  σύστημα στοχοποιούν μόνο τους αστυνομικούς, ενώ οι ίδιοι ξαφνικά θυμήθηκαν να «αγωνιστούν», μετά από χρόνια «αφωνίας»!!!

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να παίζει με τη ζωή μας!!!!

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά