Παλαιότερες Ανακοινώσεις

Έλλειψη υπηρεσιακών τζάκετ

Αθ ήνα,  13-12-2019    

Αρ. Πρωτ.: 401/3

 

Προς:

 

 

 

 

 

 

 

 

Κοιν.:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1) Τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη

     κ. ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ Μιχαήλ

    (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

2) Υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη

     κ. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Ελευθέριο

     (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

 

1) Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης

    κ. ΤΣΟΥΒΑΛΑ Κωνσταντίνο

   (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

2) Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

    Αντιστράτηγο κ .ΚΑΡΑΜΑΛΑΚΗ Μιχαήλ

    (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

3) Προϊστάμενο Κλάδου Οικον/χνικής

    Υποστήριξης & Πληροφορικής /Α.Ε.Α.

    Υποστράτηγο κ. ΝΤZΙΟΒΑΡΑ Παναγιώτη

    (Μέσω Π.Ο.ΑΣ.Υ.)

4) Γενικό Αστυνομικό Διευθυντή Αττικής

    Υποστράτηγο κ. ΨΩΜΑ Γεώργιο

5) Δ/ντή Δ/νσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων      

    Αττικής  Ταξίαρχο κ. ΠΑΠΠΑ Γεώργιο

6) Αστυνομικές Υπηρεσίες Αθηνών

7) Π.Ο.ΑΣ.Υ.

8) Πολιτικά Κόμματα

9) Μ.Μ.Ε.

    Θέμα: «Έλλειψη υπηρεσιακών τζάκετ»
     Κύριε Υπουργέ

     Κύριε Υφυπουργέ,

    Ως Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών, θέλουμε να εκφράσουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας για το ζήτημα της έλλειψης βασικών ειδών υλικοτεχνικού εξοπλισμού στη συντριπτική πλειοψηφία των Υπηρεσιών που ανήκουν γεωγραφικά στην Ένωσή μας.

   Ειδικότερα όμως έχουμε φτάσει στα όρια της αντοχής μας με την κατάσταση που επικρατεί στον τομέα αυτό στη Διεύθυνση Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αττικής και συγκεκριμένα με το ζήτημα των στολών των 400 περίπου νέων συναδέλφων μας που τοποθετήθηκαν στην υπηρεσία αυτή τους τελευταίους μήνες.

    Καταγγέλλουμε λοιπόν ότι η Φυσική Ηγεσία δεν έχει  προμηθεύσει στους συναδέλφους αυτούς χειμερινά μπουφάν!!!! Ένα απαραίτητο εξάρτημα της στολής του αστυνομικού, ιδίως όταν έχουμε φτάσει στα μέσα του Δεκέμβρη!!! Η τελευταία ενημέρωση που έχουμε λάβει μετά από επικοινωνία με τους αρμόδιους και αφού έχουμε ενοχλήσει για το θέμα αυτό τουλάχιστον 10 φορές, είναι ότι πριν τον Φεβρουάριο δεν υπάρχει περίπτωση να προμηθευτούν οι συνάδελφοι χειμερινά μπουφάν !!!

    Είναι ντροπή πραγματικά την ώρα που η Διοίκηση απαιτεί επαγγελματισμό από τους αστυνομικούς, βάζει κάθε ενέργειά τους στο μικροσκόπιο και έχει ταχύτατα αντανακλαστικά στο να ανακοινώνει Ε.Δ.Ε., αλλά ταυτόχρονα εκδίδει  Διαταγές για την άψογη παράσταση του αστυνομικού προσωπικού σε συνάρτηση πάντα με την περιβολή της στολής, πλην όμως η ίδια παραλείπει να εφοδιάσει το αστυνομικό προσωπικό με τα προβλεπόμενα εφόδια !!!

    Μέχρι να προμηθευτούν οι συνάδελφοι τα απαραίτητα αυτά υλικά, είτε θα τρέχουν στα νοσοκομεία, είτε θα πληρώνουν από το υστέρημά τους ώστε να μπορούν να εκτελέσουν υπηρεσία κάτω από αξιοπρεπείς συνθήκες σε κάποιες από τις δύσκολες περιοχές της Αττικής.

    Για την έλλειψη άλλων υλικών πρώτης ανάγκης όπως οχήματα, ασυρμάτους, κράνη, καλαμίδες, έχουμε αναφερθεί σε όλα τα υπομνήματά μας σε κάθε συνάντηση με τους υπηρεσιακούς παράγοντες, καθώς και με την Πολιτική Ηγεσία και άμεσα θα επανέλθουμε.

   Για τις υπόλοιπες Υπηρεσίες που ανήκουν γεωγραφικά στην αρμοδιότητα της Ένωσης Αθηνών, θα αναφερθούμε με ξεχωριστές ανακοινώσεις για κάθε μία από αυτές για τα ανάλογα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

     Κύριε Υπουργέ

     Κύριε Υφυπουργέ,

     Απευθυνόμαστε σε σας ως Πολιτικούς προϊσταμένους μας και παρακαλούμε όπως με δικές σας εντολές δοθεί άμεσα λύση στο όλο ζήτημα, διότι για εμάς δεν υπάρχει η δικαιολογία της παραλαβής «καμένης γης» από τους προηγούμενους, αφού όπως πολλάκις έχουμε διαπιστώσει, όταν η Ηγεσία επιθυμεί, τα ζητήματα επιλύνονται άμεσα.

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Σχόλια Άρθρου/Ανακοίνωσης

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά