Πρόσφατες ΑνακοινώσειςΠροσφορές για τα μέλη της Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Προνομιακές εκπτώσεις από την COVER INSURANCE για τα μέλη Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Αθήνα, 9 Ιανουαρίου 2026 

Αρ. Πρωτ.: 603/39

  Προνομιακές εκπτώσεις από την COVER INSURANCE για τα μέλη Ε.ΑΣ.Υ.Α.

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθηνών έλαβε προνομιακή προσφορά από την εταιρεία COVER INSURANCE, η οποία συνεργάζεται με τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες της αγοράς, παρέχοντας στα μέλη της Ένωσης, καθώς και στα μέλη των οικογενειών τους, προνομιακές εκπτώσεις από 10% έως και 25% σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.

Ειδικότερα η προαναφερόμενη εταιρεία προσφέρει:

  • Ασφάλιση αυτοκινήτου με εκπτώσεις από 10% έως 25%, ανάλογα με την ασφαλιστική εταιρεία. Παρέχονται επίσης πακέτα ασφάλισης κλοπής για μοτοσυκλέτες.
  • Ασφάλιση κατοικίας (συμπεριλαμβανομένης της ασφάλισης κατοικίας λόγω στεγαστικού δανείου) με εκπτώσεις από 15% έως 25%. Με την προσθήκη κάλυψης σεισμού, προβλέπεται επιπλέον έκπτωση έως 20% στον ΕΝΦΙΑ, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.
  • Νοσοκομειακά προγράμματα, ατομικά και οικογενειακά, με εκπτώσεις που διαμορφώνονται ανάλογα με τον αριθμό των μελών της οικογένειας.
  • Ασφάλιση υγείας και ζωής, καθώς και κάλυψη εν ώρα εργασίας.
  • Ομαδικό ασφαλιστήριο Υγείας, το οποίο κατά περίπτωση δύναται να εξαλείφει τις απαλλαγές των ατομικών συμβολαίων υγείας.

Τα ενδιαφερόμενα μέλη, για περισσότερες πληροφορίες και εξατομικευμένες προσφορές, μπορούν να επικοινωνούν απευθείας με τον κ. Καραγιάννη Κωνσταντίνο.

📞 Τηλ.: 6944274208

✉️ Email: email hidden; JavaScript is required

Η συγκεκριμένη προσφορά αποτελεί μία ακόμη έμπρακτη παροχή προς τα μέλη της Ένωσής μας, ενισχύοντας την προσπάθεια για ουσιαστική στήριξη και κάλυψη των αναγκών τους.

Για το Δ.Σ. της Ένωσης Αθηνών

Ο Πρόεδρος Πάκος Δημοσθένης

Ο Γενικός Γραμματέας Χύτας Κων/νος

Παρόμοια Άρθρα/Ανακοινώσεις

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Επιστροφή στην κορυφή κουμπί
Κοντά
Κοντά